Meniti Maut

MENITI MAUT

Sinopsis

GOLD. GLORY. GOSPEL.
Slogan penjajahan barat ini masih menjadi anutan konglomerat imperialis dan neo-kolonialis pada hari ini. Untuk menjajah kembali ke dunia sebelah sini, mereka mula menghantar ejen-ejen untuk menyusup ke dalam syarikat-syarikat utama Malaysia.

Kedatangan ejen-ejen ini disedari BISIK, atau Biro Risikan Negara, sebuah badan yang bertanggungjawab melakukan penyiasatan keselamatan. BISIK segera memaklumkan perkara ini kepada Perdana Menteri. Namun, PM tidak percaya melainkan jika memperoleh bukti kukuh.

Untuk itu, BISIK perlu pantas bertindak untuk memerangkap Bruce McCallum, ejen musuh yang telah dikenal pasti. Fariz Zafar, seorang petugas muda BISIK diarahkan untuk melaksanakan operasi yang mencabar ini.

Bukan mudah untuk mengheret Bruce McCallum yang licik ini. Dan, Fariz Zafar bukan sahaja mempertaruh nyawanya, malah dia kehilangan mereka yang tersayang!

Alaf 21 Sdn Bhd

1000
Cetakan Mac

Bilangan Halaman

Mukasurat

Harga

100
Ringgit Sahaja!

Maklumat Buku

Paperback, 432 halaman mukasurat
Cetakan Mac 2009, Alaf 21 Sendirian Berhad
Harga Pasaran :  RM 17

Meniti Maut Kini boleh didapati di LayarMinda Publications! Klik butang di bawah untuk ke laman Facebook LayarMinda Publications dan buat pesanan anda!


PESAN SEKARANG